Тернопільська ДАІ отримала нові алкотестери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тернопільська ДАІ отримала нові алкотестери

151
В Тернопільській області працівники обласної Державтоінспекції отримали і почали використовувати новітні прилади, які за 5 секунд можуть визначити ступінь сп'яніння водія.
Як повідомили у відділі громадських зв'язків обласного управління міліції, німецький газоаналізатор "Алкотест" відразу після використання видає точний результат виміру в проміле. В разі необхідності він може віддрукувати квитанцію, в якій вказана дата, час і ступінь сп'яніння людини. Тепер правоохоронцям не доведеться визначати ступінь сп'яніння водіїв у медичних закладах, передає УНІАН.
У відділі громадських зв'язків УМВС запевнили, що апарат має сертифікат Державного комітету управління з питань технічного регулювання і споживчої політики, а також свідоцтво Міністерства охорони здоров'я України про державну реєстрацію. Цей засіб, за даними міліції, успішно застосовують поліцейські в європейських країнах з 2007 року.
Новий алкотест "Draeger Alkotest 6810" в червні з'явився в Криму. Крім того, в Україні вже використовується п'ять таких приладів, два з яких в Києві і по одному у Вінницькій, Житомирській і Чернігівській областях.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас