Здається Куба в оренду. Недорого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Здається Куба в оренду. Недорого

Нерухомість
989
Іноземцям дозволили орендувати кубинську землю терміном до 99 років. Президент Куби Рауль Кастро обіцяє зробити державною контроль над економікою країни менш "тотальним", а також поповнити бюджет новими джерелами доходів.
Закон, що дає право іноземним інвесторам знімати в оренду землю на Кубі на термін до 99 років, набрав чинності минулого четверга. До цього моменту землю на Кубі можна було орендувати на термін до 50 років, з можливістю продовження терміну договору оренди ще на 25 років.
Збільшення терміну оренди до 99 років спрямоване на залучення зарубіжних інвесторів, готових будувати на Кубі поля для гольфу, вілли класу "люкс" та інші будинки для заможних туристів, повідомляє Associated Press.
Робін Коннерс, президент канадської компанії Leisure Canada, яка має намір будувати готелі, вілли і два поля для гольфу на пляжі в містечку Джібакоа, сприйняв цю новину з натхненням: "Ми бачимо, що часи змінюються".
Але аналітик Торговельно-економічної ради Куби і США Джон Кавуліч не квапиться радіти нововведенню кубинської влади: "Не думаю, що цей захід відкриє шлюз і в країну потоком хлинуть інвестори. Швидше вони просто включили кран, щоб люди знали, що в ньому є вода.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас