Грач: у КПУ можуть зажадати відставки уряду Азарова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грач: у КПУ можуть зажадати відставки уряду Азарова

Казна та Політика
1214
В Комуністичній партії України не відкидають, що ініціюватимуть питання про відставку не лише віце-прем'єра Сергія Тігіпка, але і всього уряду Миколи Азарова.
Про це заявив Радіо Свобода комуніст Леонід Грач.
Як відомо, раніше фракція КПУ заявила про намір розглянути на засіданні 7 вересня питання про те, щоб ініціювати відставку віце-прем'єра з економічних питань Сергія Тігіпка в зв'язку з проектом Податкового кодексу, над яким він працював.
"Все, що робить сьогодні уряд Азарова і президент Янукович, душить українську економіку, знищує малий і середній бізнес, і, звичайно, знищує можливість формування середнього класу", - заявив Грач.
"Сергій Тігіпко - дрібна сошка в цій великій ідеологічній грі, нав'язаній донецьким бізнесом. Значить, потрібно ставити питання ширше, про відставку уряду Азарова", - стверджує він.
Нагадаємо, в п'ятницю, 3 вересня, Кабмін - в особі прем'єра Миколи Азарова і віце-прем'єра Бориса Колесникова - подав проект Податкового кодексу, який мав пройти обговорення з експертами, громадськістю, учасниками ринку і платниками податків. Зі свого боку, глава парламентського комітету з питань податкової і митної політики Сергій Терьохін (БЮТ) говорить, що насправді громадського обговорення Податкового кодексу не було. Він відзначив, що як глава профільного комітету ще не бачив проекту Податкового кодексу. А бютівець Сергій Соболєв заявив, що вся відповідальність за розробку Податкового кодексу лежить на Тігіпку, і не виключив, що фракція БЮТ може підтримати його відставку.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас