Рекламщики скаржаться, що їх заставляють безкоштовно розміщувати рекламу ПР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекламщики скаржаться, що їх заставляють безкоштовно розміщувати рекламу ПР

Казна та Політика
245
Асоціація зовнішньої реклами заявляє про вимоги місцевої влади Криму безкоштовно розміщувати рекламу Партії регіонів на білбордах.
Про це йдеться в повідомленні Асоціації зовнішньої реклами.
В повідомленні сказано, що за останні 2 тижні в асоціацію надійшло багато скарг від операторів зовнішньої реклами в Криму.
"Суть скарг зводиться до того, що місцеві виконкоми у приказному порядку вимагають безкоштовно (тобто за 1 гривню за документами) розміщувати рекламу Партії регіонів", - йдеться в повідомленні.
Оператори стверджують, що подібна практика була і раніше, проте перед місцевими виборами чиновники підсилили тиск, бажаючи догодити владі.
Асоціація зовнішньої реклами має намір звернутися до Державного комітету з регуляторної політики і підприємництва і органів прокуратури з проханням перевірити позначені факти, а також просить Адміністрацію президента і Кабінет міністрів захистити малий і середній рекламний бізнес від подібних дій.
Нагадаємо, в червні Асоціація зовнішньої реклами звинуватила комунальне підприємство "Київреклама" в незаконній вимозі демонтувати рекламу біля палацу "Україна" у зв'язку з виступом там Януковича.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас