Чиновників Дніпровської РДА зловили на хабарі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновників Дніпровської РДА зловили на хабарі

Кримінал
692
Прокуратурою міста готується касаційна скарга на вирок суду стосовно колишніх заступника голови і начальника управління освіти Дніпровської РДА за отримання хабара. Про це повідомляється на офіційному сайті Прокуратури м. Києва.
Вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 11.05.2010 р. засуджені ті, що були заступника голови і начальника управління освіти Дніпровською районною в м. Києві державної адміністрації за отримання хабара до 5 років позбавлення волі умовно.
Як встановлено судом, в серпні 2006 року відповідальні керівники Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації пред'явили вимогу директору одного з комерційних підприємств передати їм хабар у розмірі 10% суми, раніше сплаченої за виконання ремонтних робіт в установах освіти. Сплату хабара вони назвали умовою перерахування комерційному підприємству чергової суми за договором. Після отримання 19 тис. грн. хабарників затримали.
Державний обвинувач просив суд призначити винним реальне покарання і вніс апеляцію на його м'якість. Проте Апеляційний суд м. Києва залишив апеляцію прокурора без задоволення, а вирок - без змін.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас