JPMorgan: Акції країн, що розвиваються, зростатимуть краще від інших ринків до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan: Акції країн, що розвиваються, зростатимуть краще від інших ринків до кінця року

Казна та Політика
117
Фондові ринки країн, що розвиваються, демонструватимуть позитивніші результати, ніж останні ринки, до кінця цього року, тому що слабке зростання і низька інфляція в розвинених країнах сприяють припливу грошових коштів у "здоровіші економіки" emerging markets, прогнозують аналітики JPMorgan Chase & Co.
ВВП Японії зріс у другому кварталі менше, ніж очікувалося, - на 0,4%, а підйом економіки США сповільнився в квітні-червні до 1,6%, що підсилило побоювання дестабілізації відновлення в цих країнах.
Тим часом зростання економіки країн, що розвиваються, залишається стабільно високим, зокрема, ВВП Індії та Індонезії збільшився в II кварталі більш ніж на 6%, Південної Кореї - на 7,2%.
"Економічні умови на сьогоднішній день порівняно сприятливі для економік і ринків, що розвиваються. Стримане зростання в розвинених країнах не становить ризику для підйому держав з економікою, що розвивається", - сказано в документі, підготовленому аналітиками JPMorgan на чолі з Едріаном Моватом.
Індекс MSCI Emerging Markets піднявся на 1% цього року, тоді як аналогічний показник для розвинених країн MSCI World втратив 4,2%.
Фонди акцій і облігацій країн, що розвиваються, як і раніше, зберігають привабливість для інвесторів, і приплив коштів у ці інвесткомпанії продовжується, свідчать дані EPFR Global. З початку року вкладення до фондів, що інвестують в акції emerging markets, склали $37 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас