Компартія буде вимагати відставки Тігіпка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компартія буде вимагати відставки Тігіпка

Казна та Політика
624
7 вересня на засіданні парламентської фракції Комуністичної партії України буде вирішено, в якій формі комуністи висунуть вимогу про відставку віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка.
Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в Донецьку народний депутат, перший секретар Донецького обкому КПУ Микола Кравченко.
"7 вересня ми на засіданні фракції вирішимо це питання (про відставку Тігіпка): чи то через проект постанови, чи то просто, аби він написав заяву за власним бажанням", - сказав нардеп.
Він вважає, що Тігіпко має залишити нинішній уряд, оскільки проект нового Податкового кодексу, написаний під керівництвом віце-прем'єра, неприйнятний для країни.
Кравченко: Тігіпко як політик, виходить, - як з подвійним дном. Він начебто виступає за малий і середній бізнес і намагається зробити це основою своєї політики, а з іншого боку - випускає такі опуси у вигляді Податкового кодексу.
"Ця невідповідність форми і вмісту змусила нас запропонувати Тігіпку піти з уряду", - уклав комуніст.
Нагадаємо, раніше видання Дзеркало тижня, посилаючись на довідку ГУБОЗ Міністерства внутрішніх справ, повідомило, що дипломати посольства Ізраїлю в Україні незаконно ввезли в країну і продали дорогі автомобілі сумарною вартістю майже $3 млн. Їх покупцями виступили українські політики і члени їх сімей, зокрема, дочка віце-прем'єра Сергія Тігіпка, пише видання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас