Тігіпко заявляє про серйозну зміну проекту Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко заявляє про серйозну зміну проекту Податкового кодексу

Казна та Політика
3582
Віце-прем'єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко заявляє про серйозну зміну проекту Податкового кодексу при його доопрацюванні Кабінетом Міністрів за результатами громадського обговорення.
Про це він сказав журналістам.
"Те, що було напрацьовано, досить серйозно змінило сам Податковий кодекс, і завтра ви почуєте цілу низку переваг, у тому числі скорочення кількості податків, зниження податкового навантаження, спрощення певних процедур", - сказав Тігіпко.
З його слів, після доопрацювання передбачено податок на нерухомість, внесено зміни до податку на доходи фізичних осіб, які мають значні доходи.
Водночас Тігіпко відмовився більш докладно повідомити про нововведення в проекті Податкового кодексу, зазначивши, що завтра їх презентує прем'єр-міністр Микола Азаров.
Як повідомляло агентство, Кабінет Міністрів має намір представити проект Податкового кодексу 3 вересня після обговорення документа з експертами, громадськістю, учасниками ринку й платниками податків.
17 червня Верховна Рада прийняла розроблений Кабміном проект Податкового кодексу (законопроект №6509) у першому читанні.
8 липня парламент вирішив винести проект документа на всенародне обговорення.
Рада доручила уряду узагальнити результати зазначеного всенародного обговорення й до 5 вересня подати їх у парламент.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас