У Бразилії живе дівчинка зі зростом більше двох метрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Бразилії живе дівчинка зі зростом більше двох метрів

67
У Бразилії проживає 14-річна дівчинка, зріст якої становить два метри і п'ять сантиметрів, при цьому дівчинка продовжує рости.
Як повідомляє The Daily Mail, щороку 14-річна Елісані Сильва стає вищою на 14 з гаком сантиметрів, що є патологією. Проте, фахівці доки не можуть допомогти дівчинці - батьки Елісані не в змозі сплатити медичне обстеження дочки.
Як вважають медики, незвичайний зріст дівчинки може пояснюватися гігантизмом - явищем, яке часто пов'язане з порушенням роботи гіпофіза. Лікарі попередили, що здоров'я Елісані знаходиться під загрозою і вона потребує лікування.
Елісані навіть була вимушена припинити відвідувати шкільні заняття, оскільки через сввй надмірно високий зрфст вона не уміщається в автобус, що доставляє дітей до шкільного закладу.
Як розповідає сама дівчинка, її зріс доставляє їй великі незручності. Елісані зізналася, що часто б'ється головою об балки на стелі в будинку. "Я б дуже хотіла, аби вона перестала рости. Я бачу, що вона дивно себе відчуває і хотіла би бути такою як всі", - розповіла мати дівчинки.
За словами самої дівчинки, в майбутньому вона хотіла б стати моделлю.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про непальського підлітка, зріст якого становить всього 56 сантиметрів, хлопець прибув до Європи, аби домогтись офіційного звання найменшої людини планети.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас