Ляпіна пропонує писати Податковий кодекс заново — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ляпіна пропонує писати Податковий кодекс заново

Казна та Політика
456
Депутат Верховної ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", член депутатської групи "За Україну!" Ксенія Ляпіна пропонує Верховній раді визнати такою, що втратила силу, постанову парламенту про прийняття за основу проекту Податкового кодексу.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби "За Україну!"
"Ляпіна внесла на розгляд парламенту проект постанови про визнання такою, що втратила силу, постанову Верховної ради України "Про прийняття за основу проекту Податкового кодексу України", - сказано в повідомленні.
За словами депутата, документ, прийнятий в першому читанні, повинен зазнати таких серйозних змін, що зміниться вся його концепція, а значить необхідно відмовитися від цього документа і почати всю процедуру спочатку.
Вона також відзначила, що під час громадських обговорень Податкового кодексу зауваження підприємницької громадськості не завжди фіксувалися.
"Наприклад, при обговоренні в областях не вівся протокол, а в підсумковому документі чиновники писали лише те, що хотіли почути", - сказала депутат.
Крім того, за її словами, в першому читанні був прийнятий один текст, але для обговорення був опублікований іншій - що істотно відрізняється від прийнятого парламентом в першому читанні.
Нагадаємо, що в червні за прийняття в першому читанні проекту Податкового кодексу проголосувало 247 депутатів при мінімально необхідних 226.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас