Ющенко повертається у політику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко повертається у політику

5641
Цієї осені екс-президент Віктор Ющенко збирається повернутись у велику політику. Про це розповіло джерело з його оточення, пише "Сегодня".
Як зазначає видання, вже чотири місяці минуло відтоді, як екс-президент Ющенко припинив виходити у світ. Його не бачили навіть на Сорочинському ярмарку, де Ющенко бував щороку. А в рідну Хоружівку він заїжджав аж на Паску, говорить місцевий житель Петро Шмадт.
Соратники досить небагатослівно описують нинішній побут екс-гаранта. "Я його бачив всього один раз - 17 липня, ми всі разом піднімалися на Говерлу. А так, чим він займається, що робить, де живе - уявлення не маю", - сказав один з "нашоукраїнців". "Двічі ми планували провести з'їзд партії, але він переносився. Від людей чув, що нібито Ющенко з кимось зустрічається, обговорює майбутні вибори, справи партії, але сам при цьому не був присутній", - додає інший.
"Довгий час Ющенко провів у себе на дачі в Карпатах, потім подорожував, побував в Сирії, Німеччині. Проводив політраду партії, але не публічно. З одного боку, йому треба відпочити, переосмислити все, що було. З іншого - це тактика: критикувати владу останні чотири місяці було безглуздо, люди хотіли, аби новій команді дали показати себе. І той, хто критикував би, викликав шквал критики вже на свою адресу. Але вже восени Ющенка з'явиться, буде створений Інститут Ющенка, і він буде дуже активно працювати на чолі цього інституту. І, природно, "Наша Україна" піде на місцеві вибори. Хороший актор повинен уміти тримати паузу", - пояснила людина з оточення екс-гаранта.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас