Google: Інтернет вийде за межі Землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google: Інтернет вийде за межі Землі

246
Інтернет охопить всю Сонячну систему, дозволяючи людям взаємодіяти як з населеними космічними апаратами, так і з космічними автоматами. Все це стане реальністю вже в найближче десятиліття.
Таку заяву зробив віце-президент Google Вінтон Серф, повідомляють Вести.ру.
"Що стосується майбутнього, то я б міг згадати три важливі речі, які, я вважаю, отримають свій розвиток. По-перше, подальший розвиток мобільного використання Інтернету. Люди отримуватимуть все більше і більше можливостей для цього. Друге - прискорення передачі інформації через інтернет. Це буде пов'язано і з прокладанням нових оптико-волоконних ліній, нових кабельних мереж, появою інших способів доступу до Інтернету.- Третє - це те, що Інтернет вийде за межі земної кулі і зробить крок до інших планет", - сказав експерт.
"Потрібно згадати різке зростання можливостей роботи з Інтернетом за рахунок підключення до нього мобільних пристроїв. Вони дуже різко збільшили кількість користувачів в Інтернеті - тепер Інтернет у нас в кишені. Де б ми не знаходилися, ми можемо пошукати потрібну інформацію, відправити потрібну інформацію і це, звичайно, дуже велика зміна", - підсумував Вінтон Серф.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас