У Херсоні підлітки пограбували комуністів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Херсоні підлітки пограбували комуністів

Кримінал
233
В Херсоні четверо підлітків пограбували обком КПУ. Як повідомили в прес-службі Управління МВС України по області, 25 серпня до міліції звернувся 30-річний місцевий житель, який повідомив, що вночі невідомі, пошкодивши віконні грати, проникли до приміщення Херсонського обласного комітету Комуністичної партії України і викрали два системні блоки комп'ютерів, рідкокристалічний монітор, ноутбук, а також сейф з відомчими документами і двома печатками обласного бюро ЛКСМУ.
Під час розслідування працівниками міліції відпрацьовувалася і версія, що злочин здійснений із політичних мотивів.
Однак у поле зору оперативників потрапила група з чотирьох 15-16-річних підлітків. Вони зізнались у злочині і розповіли, де лежить викрадене. Частина речей знаходилася біля будинку, решту вони заховали в трансформаторній будці. Сейф, не зумівши відчинити, підлітки скинули до Дніпра. Тому укладено домовленість з водолазами про проведення пошукових робіт.
Двоє неповнолітніх затримані в порядку ст. 115 Карно-процесуального кодексу України. Їм пред'явлено звинувачення за ч. 3 ст. 185 КК України, що передбачає позбавлення волі на термін від трьох до шести років.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас