Княжицький назвав рішення суду злочинним - ТВі подасть касацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Княжицький назвав рішення суду злочинним - ТВі подасть касацію

160
Телеканал ТВі має намір подати касаційну скаргу до Вищого адміністративного суду України на рішення Київського апеляційного адміністративного суду, який підтвердив незаконність надання кількох частот йому і “5-у каналу”.
Про це УНІАН повідомив генеральний директор ТВі Микола Княжицький.
Він назвав сьогоднішнє рішення суду злочинним і вважає його кроком до введення цензури в Україні.
Княжицький зазначив, що телеканал подаватиме касацію на це рішення, що буде останньою судовою інстанцією в Україні в цьому судовому процесі.
Гендиректор ТВі додав, що це буде зроблено після того, як телеканал отримає повний текст рішення Апеляційного админсуду Києва.
Як повідомляв УНІАН, 8 червня Окружний адміністративний суд Києва задовольнив вимоги за позовом групи телеканалів "Інтер". Таким чином, було оскаржено рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення від 27 січня 2010 року про виділення ТВі і "5 каналу" частот мовлення.
Телеканал ТВі оскаржив в Апеляційному адміністративному суді Києва це рішення суду.
Сьогодні, 30 серпня, Київський апеляційний админсуд підтвердив незаконність рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про надання ряду частот телеканалам ТВі і “5 канал”.
Зокрема, Апеляційний суд відмінив рішення суду першої інстанції і прийняв нове рішення. Згідно з ним, рішення Нацради про надання ряду нових частот цим телеканалам визнане неправомірним і скасоване.
Повний текст постанови суду можна буде отримати 3 вересня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас