Інвестори "Еліта-центру" просять Януковича проаналізувати роботу КМДА із забезпечення їх житлом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестори "Еліта-центру" просять Януковича проаналізувати роботу КМДА із забезпечення їх житлом

Нерухомість
175
Частина інвесторів, які постраждали в афері групи будівельних компаній "Еліта-центр" (Київ), просять Президента Віктора Януковича проаналізувати роботу Київської державної міської адміністрації із забезпечення їх житлом.
Про це повідомили представники інвесторів на прес-конференції.
Ми звертаємось до Президента, а також до першого заступника глави Адміністрації Президента, представника Президента в Конституційному Суді Олени Лукаш - просимо проаналізувати і дати оцінку виконання КМДА указів глави держави із забезпечення постраждалих інвесторів житлом, - сказала представник інвесторів Алена Антонова.
Представники інвесторів зазначили, що у випадку якщо всі необхідні заходи не будуть прийняті і до 3 вересня не почне роботу комісія Київміськадміністрації з роботи з інвесторами, а також не почнеться процес підписання попередніх договорів з ними, інвестори мають намір вийти на безстрокову акцію протесту під стіни Адміністрації Президента.
Вони заявили про готовність жити в Адміністрації доти, доки їм не нададуть квартири.
Також представники інвесторів повідомили, що 31 серпня у них відбудеться зустріч із заступником голови Київміськадміністрації Олександром Мещеряковим з цього питання.
Як повідомляло агентство, інвестори "Еліта-центру" закликають виконуючого обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова сприяти відновленню діяльності комісії з визначення черговості укладення попередніх договорів з ними.
В результаті афери групи "Еліта-центр", розкритої в 2006 році, постраждали більше 1,5 тис. вкладників будівництва житла.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас