Суд підтвердив відміну результатів конкурсу на частоти для "5 каналу" і "ТBi" і звернувся до ГПУ з приводу порушення справи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд підтвердив відміну результатів конкурсу на частоти для "5 каналу" і "ТBi" і звернувся до ГПУ з приводу порушення справи

637
Київський апеляційний адміністративний суд знову відмінив результати проведеного 27 січня Національною радою з телебачення і радіомовлення конкурсу з видачі ліцензій на мовлення.
Таке рішення суд прийняв в понеділок, частково задовольнивши апеляційну скаргу кількох телеканалів на рішення Київського окружного адміністративного суду, що раніше визнав незаконними результати цього конкурсу, внаслідок чого ці телеканали, зокрема ТВі і "5 канал", втратили частоти для мовлення.
Суд відмінив рішення Київського окружного админсуда у цій справі і в той же час знову визнав протиправним і відмінив вказане рішення Нацради з телебачення.
Суд оповістив лише резолютивну частину рішення, при цьому мотивувальну частину рішення суд оголосить 3 вересня.
Це рішення може бути оскаржене у Вищому адміністративному суді.
Як повідомляло агентство, 8 червня Київський окружний админсуд відмінив результати проведеного 27 січня Нацрадою з телебачення конкурсу з видачі ліцензій на мовлення, згідно з яким найбільшу кількість частот отримали телеканали TBi - 33 частоти і "5 канал" - 26 частот.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас