Янукович запропонував Німеччині реконструювати ГТС України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович запропонував Німеччині реконструювати ГТС України

Енергетика
363
Президент України Віктор Янукович запропонував Німеччині брати участь в реконструкції української газотранспортної системи (ГТС).
"Німеччину ми бачимо партнером майбутньої реконструкції української ГТС, і таку пропозицію я сьогодні вніс" - сказав Віктор Янукович журналістам в Берліні в понеділок після закінчення зустрічі з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.
В свою чергу федеральний канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що Німеччина зацікавлена в кращих відносинах між Україною і Російською Федерацією.
"Ми зацікавлені в тому, аби була хороша позиція до Росії. Росія грає важливу роль і треба, аби розвивалися стосунки з Росією. Це поважно для енергетичної кооперації", - підкреслила Меркель.
Меркель зазначила, що Німеччина готова інвестувати кошти в модернізацію українського газового ринку. "Німецька економіка готова інвестувати в українську газову структуру", - сказала вона.
Раніше в Берліні відбулася офіційна церемонія зустрічі президента України Віктора Януковича з Федеральним канцлером Федеральної Республіки Німеччина Ангелою Меркель. Після завершення офіційної церемонії в будівлі Відомства федерального канцлера ФРН відбувся робочий ланч Віктора Януковича і Ангели Меркель.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас