Deutsche Bahn виплачує компенсації за кондиціонери, які вийшли з ладу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bahn виплачує компенсації за кондиціонери, які вийшли з ладу

Казна та Політика
220
Концерн "Німецькі залізниці" виплачує компенсації постраждалим у липневу спеку через збої в роботі системи кондиціонування в поїздах. Нагадаємо, що через сильну спеку в середині липня з ладу вийшли кондиціонери відразу в 50 швидкісних поїздах ICE, деякі рейси через це були і зовсім скасовані. Пасажирам, що отримали тепловий удар, обіцяна компенсація у розмірі 500 євро. Інші постраждалі отримають сертифікати на безкоштовні поїздки.
За даними концерну, в даний час вже виплачені компенсації на загальну суму 2,7 млн євро. 23 тисячі постраждалих через несправну роботу системи кондиціонування вже отримали від концерну вибачення і відшкодування заподіяної шкоди. Проте, за даними концерну, оброблені далеко не всі заявки на отримання компенсацій. Ця робота продовжується.
Впливова німецька НВО Pro Bahn, що представляє інтереси пасажирів залізниць, вітала роботу Deutsche Bahn з виплати компенсацій. Глава організації Карл-Петер Науман в інтерв'ю газеті Hamburger Abendblatt зазначив, що керівництво концерну повелося дуже коректно. У його організації, вказав Науман, немає жодної скарги на маленький розмір або невчасну виплату компенсацій.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас