У Сумах вирішили тримати ціни на цукор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сумах вирішили тримати ціни на цукор

Аграрний ринок
447
За ініціативою голови Сумської обласної державної адміністрації Юрія Чмиря підписано тристоронній меморандум між облдержадміністрацією, керівниками підприємств-виробників цукру і підприємствами оптової торгівлі області про запобігання безпідставному підвищенню цін на цукор.
Як повідомляє прес-служба Сумської ОДА, відповідно до цього документа виробники цукру зобов'язалися формувати ціни на свою продукцію в економічно обґрунтованому розмірі і не допускати включення в собівартість завищених витрат. У свою чергу оптові постачальники з метою недопущення різкого зростання вартості цукру в торгівельній мережі створюватимуть необхідні запаси цукру для потреб населення і встановлюватимуть оптимальний граничний рівень торгівельної націнки - не понад 15%.
При цьому облдержадміністрація взяла на себе зобов'язання створювати сприятливі умови для ведення бізнесу в цій сфері, вживати заходи для розвитку конкурентного середовища, запобігати монопольним проявам на регіональному споживчому ринку, які можуть призвести до завищення цін.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас