Мінська міліція затримала грабіжника банку на місці злочину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінська міліція затримала грабіжника банку на місці злочину

Кримінал
176
26 серпня, опівдні, 31-річний нетверезий мінчанин за допомогою ножа намагався пограбувати розрахунково-касовий центр "Белагропромбанку", розташованого в Мінську на Старовіленському тракті.
Чоловік, чимало випивши, увійшов до приміщення і попрямував до консультанта по роботі з клієнтами, повідомляє прес-служба МВС. Він висловив намір зняти деяку суму грошей зі свого рахунку. Дівчина ввела в комп'ютерну базу паспортні дані і виявилось, що такий громадянин не є клієнтом "Белагропромбанку". Співробітниця центру висловила припущення, що відвідувач, можливо, є вкладником іншого банку і запропонувала йому пригадати якого. Недовго думаючи, чоловік дістав ніж і став загрожувати розправою, вимагаючи велику суму грошей. Поки зловмисник на підвищених тонах спілкувався з однією дівчиною, інша не розгубилася і натиснула кнопку екстреного виклику міліції.
Найближчий наряд Центрального (м. Мінська) відділу Департаменту охорони у складі прапорщика Михайла Борщевського і сержанта Миколи Герасимовича прибув на місце через три хвилини після того, як сигнал тривоги поступив на пульт централізованого спостереження відділу. Отримавши від співробітниць розрахунково-касового центру опис зловмисника, міліціонери почали відпрацьовувати прилеглу територію. В цей час настигнула додаткова група затримання, проте допомога колег не знадобилася - грабіжник далеко ховатися і не думав, і був затриманий за однією з сусідніх будівель. За словами сержанта Герасимовича, він періодично виглядав із-за рогу і знову ховався. Затримати його не склало труднощів, оскільки підозрюваний не чинив опору.
Наряд охорони спочатку відвіз затриманого на медичний огляд, як того вимагає інструкція. Хоча неозброєним оком було помітно, що чоловік сильно п'яний. Після медогляду затриманого доставили в Центральне РУВС. В ході попередньої бесіди з міліціонерами свою провину він повністю заперечував, мовляв, "зайшов у банк познайомитися з красивою дівчиною, хотів її тортом пригостити." Можливо, після часу, коли чоловік протверезіє, він змінить свої свідчення. Проте зараз його дії підпадають під серйозну статтю Кримінального Кодексу - "Розбій". Ведеться слідство.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас