У Черкасах почали встановлювати іменні лавки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Черкасах почали встановлювати іменні лавки

182
Чотири іменні лавки встановили в Черкасах в парку біля моста Кохання. Лавки подарували місту на свої кошти черкаський міський голова Сергій Одарич, директор "Дирекції парків" Олександр Радуцький, голова правління ВАТ "ТЕМП" Олександр Згіблов і черкаська сім'я Філіппових. Крім того, дві іменні лавки підприємств "Захист рослин" і "Еліт-транс" встановили на пірсі.
Як розповів кореспонденту УНІАН Одарич, ідею зі встановленням таких лавок в Черкасах привезла його дочка, яка вчиться в США. За його словами, за кордоном подібна традиція досить поширена. Практично кожен третій житель вважає честю мати власну іменну лаву. Мер сподівається, що в Черкасах така практика "приживеться". Наступного року на бульварі Шевченка зроблять спеціальні тротуарні зони для відпочинку, обов'язковим атрибутом яких будуть "іменні" лавки.
Вартість лавки - 1500 гривень, у вартість послуги включено виготовлення таблички і установку. Іменні лавки встановлюватимуть там, де захоче замовник, а ще за ними наглядатимуть.
Крім того, наступного року за кошти небайдужих улаштують частину тротуару бульвару Шевченка, де будуть вписані прізвища людей, які допомагатимуть в його реконструкції.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас