Росіян найбільше непокоять низька зарплата і високі ціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіян найбільше непокоять низька зарплата і високі ціни

Казна та Політика
150
Найгострішими соціально-економічними проблемами Росії громадяни країни вважають низьку зарплату, зростаючі ціни і алкоголізм, найменше їх турбують мігранти і екологія. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс" із посиланням на дані опитування, проведеного Фондом "Громадська думка".
Майже кожен другий опитаний (49 відсотків) стурбований низьким рівнем заробітної плати. Зростанням цін на товари і послуги заклопотані 40 відсотків респондентів. На третьому місці - проблема алкоголізму. В порівнянні з минулим роком на 13 відсотків збільшилася кількість росіян, схвильованих цим питанням (40 відсотків проти 27 відсотків в 2009 році).
Згідно з результатами дослідження, трохи більше третини росіян (37 відсотків) занепокоєні незадовільним станом житлово-комунального господарства і високими цінами на послуги ЖКГ. Серед інших соціально-економічних проблем, що згадуються респондентами, - дороге житло (28 відсотків), низький рівень пенсій, стипендій і допомог (26 відсотків), безробіття і корупція (по 22 відсотки), охорона здоров'я (19 відсотків).
Найменше росіян хвилює ситуація з екологією (8 відсотків) і мігрантами (6 відсотків).
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас