Мінпаливенерго України, "Нафтогаз" провели черговий раунд переговорів з "Газпромом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінпаливенерго України, "Нафтогаз" провели черговий раунд переговорів з "Газпромом"

Енергетика
242
Міністр палива і енергетики України Юрій Бойко, глава правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Євген Бакулін 27 серпня в Москві провели черговий раунд переговорів з головою правління ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером, подробиці зустрічі не розголошуються.
Згідно з прес-релізом Мінпаливенерго, під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань стратегічної співпраці двох країн в енергетичній сфері.
Мінпаливенерго звертає увагу, що сторони відзначили значний прогрес в переговорному процесі і досягли взаємної згоди щодо вирішення ключових питань співпраці, що відповідають національним інтересам України і Росії.
Як повідомлялося, одним з ключових питань між "Нафтогазом" і "Газпромом" є створення спільного підприємства.
Зокрема, востаннє українська і російська сторони обговорили його на зустрічі в Москві голови правління "Газпрому" О.Міллера і міністра палива і енергетики України Ю.Бойка 20 серпня 2010 року.
Прем'єр України Микола Азаров 25 серпня 2010 року заявив про намір добиватися перегляду формули ціни на російський газ, оскільки вона, незважаючи на отриману знижку в $100 за 1 тис. куб. м, залишається невигідною для України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас