Проїзд в столичних маршрутках можуть підвищити до 4 гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проїзд в столичних маршрутках можуть підвищити до 4 гривень

Казна та Політика
4300
Влада Києва може дати добро на підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.
"Асоціація перевізників-роботодавців "Столиця" вже звернулася в мерію з пропозицією затвердити вищі тарифи на проїзд в маршрутних таксі, - Остаточна вартість проїзду поки не визначена. Вона розраховуватиметься виходячи з економічної складової: вартості пального, запчастин, зарплати водіїв", - розповів глава даної профспілки Валерій Липецький.
"За останні два роки нових автобусів ми практично не купували. В той же час комунальний транспорт не в змозі впоратися з потоком пасажирів у столиці. Про це свідчить вже те, що люди набиваються в маршрутки, як оселедці в діжку. Якщо не піднімати вартість проїзду і не ремонтувати машини, які остаточно розсипаються, - тоді ходитимете пішки", - цитують його Вечерние Вести.
"Ми не підвищували вартість проїзду з 2008 року, - нарікає Віталій, водій маршрутного таксі №204. - А погляньте, як за цей час подорожчали запчастини і бензин (тоді один літр коштував 5 гривень, а сьогодні - 7)! Ціни зросли на все, а ось зарплату нам з того часу не піднімали жодного разу!"
Як відомо, в Київському метрополітені вже готуються підняти вартість проїзду з 1,7 до 2 грн.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас