Міністр економіки не виключає нових звільнень в Кабміні восени, у тому числі свого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр економіки не виключає нових звільнень в Кабміні восени, у тому числі свого

Казна та Політика
329
Міністр економіки України Василь Цушко передбачає, що восени в уряді може пройти хвиля звільнень, при цьому він не виключає і свого звільнення.
"Мені абсолютно все одно, коли мене знімуть з поста. Але я упевнений, що працюю сумлінно, так, щоб мене не було за що знімати. Може таке бути, що знімуть і не попередять - адже це політика. Можливо, викличуть і попросять написати заяву - без коливань напишу. У теорії звільнення може торкнутися всього уряду", - сказав Цушко в інтерв'ю "Газеті по-київськи", опублікованому в середу.
Він відзначив, що "ідеального міністра немає". "Претензії можуть бути пред'явлені будь-кому", - вважає глава Мінекономіки.
Відповідаючи на питання про плани з підготовки до місцевих виборів, Цушко сказав: "Чи буду я балотуватися на пост мера (Одеси) - ще не вирішив. Швидше, ні. Робота міністра економіки займає у мене надто багато часу".
Цушко був призначений міністром економіки 11 березня поточного року. В кінці липня вибраний лідером Соціалістичної партії. Був народним депутатом, главою Одеської обладміністрації, очолював МВС.
За матеріалами:
Газета по-києвські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас