Політ Клюєва до Китаю обійшовся в 1,75 млн. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Політ Клюєва до Китаю обійшовся в 1,75 млн. гривень

Казна та Політика
2342
Переліт першого віце-прем'єра Андрія Клюєва до Китаю чартером обійшовся платникам податків в 1 мільйон 750 тисяч гривень.
Клюєв і члени української делегації літали до Пекіна для участі в засіданні міжурядової українсько-китайської комісії з питань торговельно-економічної співпраці.
Як повідомляє "Українська правда", Мінекономіки замовило чартер в Державного авіаційного підприємства "Україна". Пояснюючи, чому в тендері брало участь лише одне підприємство, економічне відомство звернуло увагу, що потреба в послузі була терміновою. Доручення про організацію перельоту з'явилося 17 серпня, а поїздка відбулася 18-20 серпня.
Нагадаємо, раніше до крупних бюджетних витрат довелося вдатися 5 серпня. Цього дня президент збирав членів Ради національної безпеки і оборони на держдачі в Криму. Чиновники прилетіли чартерами, кожен з яких обходиться в 8-12 тис. доларів.
15 липня президент підписав закон про скорочення дефіциту державного бюджету. Скоротити витрати необхідно для відновлення співпраці України з Міжнародним валютним фондом і стабільності фінансової системи країни.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас