Кравчук проти скасування політреформи 2004 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кравчук проти скасування політреформи 2004 року

Казна та Політика
269
Перший президент Леонід Кравчук проти скасування політичної реформи 2004 року через КС. Про це він заявив в інтерв'ю 5 каналу.
"Нинішня форма управління є недосконалою, і зміни до Конституції треба внести, чіткіше розписати повноваження. Але це зовсім не означає, що нам треба повернутися назад", - відзначив він.
Кравчук запитав, чому Кучма сам вніс зміни до Конституції. "Він мені сказав, що та форма була недосконалою, і для України більше властива форма парламентсько-президентська", - відповів сам собі президент.
"Сьогодні, не запитавши дозволу Кучми, він це мені сам сказав, вони пробують повернутися назад, ще і своєрідним способом", - обурився Кравчук.
Кравчук підкреслив, що в КС немає "жодних повноважень скасовувати політреформу", і з суду знову роблять "балерину в політичному сенсі слова".
"Нещодавно Янукович назвав Кучму архітектором реформ. Я, до речі, не знав, що у нас є архітектор... Тому що є архітектор, а реформи не проводяться. Архітектор запропонував парламентсько-президентську форму правління. Навіщо ж тоді міняти? Треба виконувати", - заявив Кравчук.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас