Експерт: Відновлення економіки США - невпевнене — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Відновлення економіки США - невпевнене

Казна та Політика
203
Відновлення економіки США поки не є впевненим, незважаючи на те що ситуація на ринку нерухомості і загальний стан економіки дещо покращали, вважає президент Федерального резервного банку (ФРБ) Чикаго Чарльз Еванс, думку якого наводить агентство Bloomberg. "Ще не всі труднощі залишилися позаду, попри свідчення стабілізації цін на житлову нерухомість і деякі ознаки загального відновлення економіки", - сказав він.
В той же час Еванс назвав маловірогідною можливість другої хвилі рецесії в США, відзначивши при цьому, що такі ризики зросли в останні шість місяців.
В п'ятницю бюро економічного аналізу Міністерства торгівлі США оприлюднить другу оцінку ВВП США за II квартал. За прогнозами аналітиків, зростання американської економіки в квітні-червні склало лише 1,4% проти що раніше повідомлялися 2,4%.
В липні глава Федеральної резервної системи (ФРС) Бен Бернанке заявив, що регулятор "готовий діяти і діятиме", якщо відновлення економіки загальмується. Бернанке також назвав перспективи американської економіки "незвичайно невизначеними", проте відзначив готовність регулятора "прийняти необхідні заходи у разі потреби".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас