Азарова просять заборонити чиновникам купувати дорогі авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азарова просять заборонити чиновникам купувати дорогі авто

Казна та Політика
1206
Українська народна партія закликає Кабінет міністрів ввести мораторій на покупку державними установами дорогих автомобілів іноземного виробництва.
Про це говориться у повідомленні прес-служби партії.
На думку УНП, такий мораторій повинен діяти доти, доки триває оголошений президентом Віктором Януковичем режим жорсткої економії.
"Коли президент держави оголошує режим економії, це в першу чергу повинно стосуватися державних органів, а вже потім населення", - говориться у повідомленні.
УНП зазначає, що тоді як держустанови купують для свого користування дорогі автомобілі, держава підвищує податки і збори для малого і середнього бізнесу.
Нагадаємо, депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна самооборона", перший заступник голови парламентського комітету з боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль виступає за відставку міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова і міністра юстиції Олександра Лавриновича у зв'язку з придбанням їх відомствами дорогих автомобілів.
3 серпня держпідприємство "Інформаційний центр" підписало з компанією "АД Україна - Мерседес-Бенц" договір про покупку Mercedes-Benz за 1,1 мільйона гривень.
Міністр юстиції Олександр Лавринович "наполегливо порадив" керівникові Державного підприємства "Інформаційний центр", яке знаходиться в управлінні Мін'юсту, відмовитися від придбаного автомобіля Mercedes.
В "Україна - Мерседес-Бенц", яка продала держпідприємству "Інформаційний центр" Міністерства юстиції Mercedes вартістю більше мільйона гривень, анулювати операцію не збираються.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас