Фондовий ринок України в суботу відкрився млявою динамікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фондовий ринок України в суботу відкрився млявою динамікою

Фондовий ринок
128
Український фондовий ринок на відкритті в суботу демонструє мляву динаміку: індекс "Української біржі" (УБ) за п'ять хвилин торгів виріс на 0,15% - до 2020,96 пунктів при сумі операцій 117,432 тис. грн., індекс біржі ПФТС до цього часу залишався без змін.
"В цей день є унікальна можливість прослідкувати, як українські фондові майданчики рухатимуться без впливу зовнішній чинників з огляду на те, що сьогодні весь світ відпочиває", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" інвестиційний консультант інвесткомпанії "Драгон Капітал" Руслан Балабан.
Аналітик інвестгрупи "ТАСК" В'ячеслав Іванишин вважає, що фондовий ринок України протягом дня рухатиметься переважно в "боковику", орієнтуючись на негативне закриття європейських і американських фондових майданчиків в п'ятницю.
"Вчорашнє закриття американського фондового ринку не дає приводу грати на підвищення, оскільки майбутні вихідні в Україні збільшують ризик отримати істотний "геп" з відкритих позицій в середу (перший робочий день наступного тижня)", - сказав він агентству.
В цілому український ринок акцій в суботу відкрився одиничними операціями.
На перших хвилинах торгів на УБ основні операції прошли з паперами коксохімічних заводів. Лідерами зростання були акції Авдіївського коксохімічного заводу (+0,49%), а зниження - "Центренерго" (-0,07%), Алчевського меткомбінату (-0,11%) і "Укрнафти" (-0,17%).
Угоди з паперами інших емітентів в перші хвилини не укладались.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас