Прем'єр Японії закликає до вжиття додаткових економічних заходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр Японії закликає до вжиття додаткових економічних заходів

Казна та Політика
182
Прем'єр-міністр Японії Наото Кан дав розпорядження своїм міністрам запропонувати додаткові економічні заходи, які потребуватимуть якомога менше витрат.
В п'ятницю на засіданні кабінету міністрів Кан закликав до ефективних заходів, спрямованих на дерегулювання і перегляд податкової системи.
Міністр з питань економічної і фінансової політики Сатоси Араї пізніше сказав журналістам, що якщо в Японії залишатиметься стабільною економічна ситуація, то економіка країни, видно, вийде на шлях стійкого оздоровлення. Він згадав такі фактори ризику, як стурбованість з приводу погіршення ситуації в економіках інших країн і зростання курсу ієни. Японський міністр сказав, що японська економіка залишається крихкою і зберігається ризик її коливань.
Міністр фінансів Йосіхіко Нода заявив, що уряд несе відповідальність за досягнення економічного зростання і реорганізацію державних фінансів. Він вказав на необхідність пильного відстеження економічної ситуації до прийняття рішення про те, чи треба випускати державні облігації.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас