"Регіонали" не порозумілись через мітинги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Регіонали" не порозумілись через мітинги

Казна та Політика
375
В Партії регіонів не розуміють дій керівника Федерації профспілок України Василя Хари, який є народним депутатом від Партії регіонів, пов'язані з нагнітанням ситуації довкола процесу між Кабміном і Міжнародним валютним фондом. Однопартійці вважають, що Василь Хара не захотів використовувати всіх можливостей для соціального діалогу і "накручує" ситуацію.
"Я дуже стримано ставлюся до таких ура-політичних кроків, які робить Василь Хара, - говорить його однопартієць, нардеп-"регіонал" Владислав Лук’янов. - Такі мітинги, як ті, що організовує Хара, ніяк не вплинуть на співпрацю уряду і Міжнародного валютного фонду. Ситуація непроста, але організовувати мітинги - це останній спосіб отримати підтримку з вулиці.
Для політика це досить хибний крок. Це його прорахунок. Не використав він всіх можливостей для ведення діалогу. Хара мав би домовлятися, пояснювати ситуацію. А так мітинги можуть бути на руку Тимошенко. Можливо, Хара не вирішив щось для себе, тому так діє. Якщо члени профспілок його в цьому не підтримують, то можуть переобрати на цей пост когось іншого".
Раніше Василь Хара заявляв, що Федерація профспілок України переходить до масових протестів проти уряду у зв'язку з підняттям тарифів на газ для населення.
Керівник ФПУ відзначав, що таким чином порушуються обіцянки президента. Хара називав такі дії Кабміну недостойними: "Мені дуже шкода, що мій рідний уряд і прем'єр-міністр чинять так недостойно. Вони нехтують соціальними партнерами".
За матеріалами:
Газета по-києвські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас