Луцькі депутати закликають уряд відкликати проект Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луцькі депутати закликають уряд відкликати проект Податкового кодексу

Казна та Політика
364
Луцькі депутати звернулись до керівництва держави із закликом відкликати проект Податкового кодексу.
Як передає кореспондент УНІАН, звернення підтримали більшість депутатів на сьогоднішньому позачерговому засіданні сесії Луцької міської ради. Воно адресоване Президентові України Віктору Януковичу, голові Верховної Ради України Володимиру Литвину і прем'єр-міністрові України Миколі Азарову.
Ініціювали відповідне звернення представники малого і середнього бізнесу Луцька, аби місцеві депутати апелювали до центральних органів влади з проханням відкликати проект нового Податкового кодексу, оскільки він передбачає значне обмеження їх прав.
Розглянувши звернення громадської організації "Волинська обласна організація приватних працедавців торгівлі і комерційної сфери" і враховуючи той факт, що прийняття в першому читанні проекту нового Податкового кодексу України викликало стурбованість і гостру критику серед підприємців, Луцька міська рада вирішила звернутися із пропозицією відкликати проект Податкового кодексу.
А також ініціювати проведення податкової реформи, суть якої полягає в максимальній лібералізації підприємницької діяльності для малого і середнього бізнесу, і підготувати новий проект Податкового кодексу на основі ідеології проведеної податкової реформи і із залученням представників малого і середнього бізнесу до створення, а не обговорення вказаного документа.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас