Цушко пропонує закрити деякі партії - щоб не псували бюлетені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цушко пропонує закрити деякі партії - щоб не псували бюлетені

Казна та Політика
310
Лідер Соцпартії Василь Цушко заявляє, що СПУ піде на вибори самостійно.
Як повідомили УНІАН в прес-службі СПУ, він сказав: "У нас створено майже 200 партій, і сьогодні немає ніякої логіки в якихось об'єднаннях. Це одні й ті ж особи, які переходять з одних партій в інші і нічого не міняють. Потрібно, щоб люди об'єднувалися довкола ідеї".
Цушко також підкреслив, що не вірить в об'єднання, особливо перед виборами, "тому що амбіції у всіх дуже великі. Об'єднувати має народ у вигляді підтримки ідей і програм".
На думку лідера СПУ, "люди підтримують ідею, ось це і є об'єднання. А ті партії, які не мають підтримки… Потрібно прийняти таке законодавство: не мають підтримки на одних виборах, на інших - все, можна їх закривати, аби не псували бюлетені. У мене такий підхід: нема підтримки - нема партії".
"Не бачу сенсу з кимось об'єднувати СПУ. Партія піде на вибори самостійно. Матиме підтримку - добре, не буде - тоді думатимемо, що далі робити", - сказав Цушко.
Він відзначив: "Я бачу лінію поведінки соціалістів - партнерство заради творення зі всіма. Тому що кожна партія, кожен індивідуум в нашій країні 19 років сповідає лише одне правило - егоїзм. Ще декілька років такого життя - і в країни не буде майбутнього як такого. Настав час припиняти думати про себе. Це стосується всіх партій. Не критикуй іншого, а запропонуй своє, якщо є що запропонувати".
"Тому мій підхід дуже простий. Так, ми співробітничатимемо з тими, хто хоче творити, хто хоче витягнути країну з безвиході, в якій вона опинилася. Приклад. Президент в своїй програмі озвучив 18 напрямів реформ. Хто з цим не згоден? Всі згодні. Тоді в чому справа? Розходитеся в деталях - давайте дискутувати. Але напрям руху визначений, давайте рухатися", - вважає лідер Соцпартії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас