На фондовому ринку формується нова хвиля корекції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На фондовому ринку формується нова хвиля корекції

Фондовий ринок
624
На фондовому ринку формується нова хвиля корекції. Світові майданчики опустились у червону зону: РТС знизився на 0,73%, ММВБ - на 0,81%, англійський FTSE - на 0,725%, французький CAС40 - на 0,689%. Схожа ситуація спостерігається і з американськими ф'ючерсами.
Як зазначає Володимир Олексюк, експерт аналітичного департаменту X-Trade Brokers Ukraine, індекс ПФТС сьогодні, 18 серпня, торгується із зниженням на 0,37%, UX просів на 0,58% від цін вчорашнього закриття. Вплив опору 2000 пунктів на українській фондовій біржі позначатиметься протягом всього дня. Чекати підтримки з-за кордону не варто, оскільки сьогоднішній день не насичений важливими економічними новинами.
Можливо, незначний вплив на ринки товарів надасть звіт про запаси нафти і нафтопродуктів (Crude Oil Inventories) в США. Але в останньому, на думку експерта, ринки залишаться під тиском, відсікаючи можливість подальшого зростання найближчим часом.
Розгляд Кабінетом міністрів законопроекту про внесення змін до закону України "Про цінні папери і фондовий ринок" залишиться непоміченим учасниками ринку, оскільки дія планованих поправок набуде чинності лише після розгляд їх у Верховній Раді.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас