"Укргазвидобуток" звинувачує Укргазпромбанк у блокуванні зарплатних рахунків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укргазвидобуток" звинувачує Укргазпромбанк у блокуванні зарплатних рахунків

Казна та Політика
536
Дочірня компанія "Укргазвидобуток" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" звинувачує Укргазпромбанк (Київ) у блокуванні зарплатних рахунків її співробітників.
"З початку серпня керівництво банку, в однобічному порядку, без пояснень і попереджень, змінило умови надання послуг для працівників "Укргазвидобуток". Зокрема, для працівників державної компанії був встановлений незнижуваний залишок по кожному окремому рахунку на рівні 60 грн.", - повідомляється в прес-релізі "Укргазвидобутку".
За даними компанії, банком заблоковано близько 370 тис. грн., перерахованих на зарплатові рахунки співробітників.
"Якщо Укргазпромбанк і далі порушуватиме права клієнтів, "Укргазвидобуток" буде змушена звернутись до правоохоронних органів для захисту прав своїх працівників і до Національного банку України: дати правову оцінку діям менеджменту банку", - підкреслюється в прес-релізі.
Як повідомлялося, "Укргазвидобуток" є найбільшою газодобувною компанією України і дочірньою компанією "Нафтогазу України".
Укргазпромбанк заснований в 1996 році. Найбільшими акціонерами банку на 1 січня 2010 року були Богдан Клюк (15,5214%), Іван Діяк (17,1834%), Яніна Сухіна (18,8336%).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас