Цушко припускає, що піде в мери Одеси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цушко припускає, що піде в мери Одеси

1223
Міністр економіки, лідер Соціалістичної партії Василь Цушко допускає, що балотуватиметься на посаду мера Одеси. Про це він сказав в інтерв'ю інтернет-виданню "Главред".
"Я над цим не думав. Але ви подали хорошу ідею, я подумаю. Поки у мене в планах такого немає, але теоретично це можливо", - сказав міністр на запитання, чи відповідають дійсності чутки про його намір балотуватися на посаду мера Одеси.
При цьому Цушко зазначив, що ще не прийняв остаточного рішення відносно формату своєї участі в місцевих виборах, проте не виключив, що очолить один зі списків СПУ на виборах, якщо знайде можливість поєднувати роботу в якійсь місцевій пораді і роботу міністра.
"Как варіант, мені доведеться шукати час, аби відвідувати сесії цієї облради, керувати цією депутатською групою, готувати документи. Якщо я буду це встигати, тоді, можливо, я очолю якийсь список", - сказав він.
Цушко також повідомив, що на даний момент не має наміру проводити серйозні кадрові ротації у складі СПУ, проте додав, що за результатами місцевих виборів буде зроблено висновки відносно керівництва регіональних відділень партії.
"Як провести реформи в партії? Є один хороший спосіб: ти мені не доводь, що ти хороший соціаліст - а ти піди і доведи це виборцеві. Якщо він тебе обере - значить, ти популярний. А якщо ні - значить, ти не популярний, і поганий соціаліст, і взагалі не умієш працювати, так іди з посади першого секретаря!" - заявив він.
Крім того, лідер СПУ позитивно оцінив часткове введення пропорційної виборчої системи з відкритими виборчими списками на місцевих виборах, відзначивши, що це дозволить підвищити внутрішньою конкуренцію в партіях.
Нагадаємо, 24 липня СПУ обрала лідером Цушка замість Олександра Мороза, який став почесним головою партії.
СПУ має намір брати участь у місцевих виборах 31 жовтня.
Громадська організація "Українська національна асамблея - Українська народна самооборона" готова висунути главу Антимонопольного комітету Олексія Костусєва кандидатом на посаду мера Одеси на місцевих виборах 31 жовтня.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас