Приватбанк виходить з Української Міжбанківської асоціації банків членів Europay (ЕМА) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк виходить з Української Міжбанківської асоціації банків членів Europay (ЕМА)

Фондовий ринок
78
Лідер українського ринку пластикових карт - Приватбанк прийняв рішення про припинення свого членства в суспільному добровільному об'єднанні банків - Українській Міжбанківській асоціації членів Europay (ЕМА). Як повідомив представник Приватбанку, таке рішення прийняте з урахуванням того, що на сьогоднішній день участь банку в роботі асоціації не робить істотного впливу на економічну ефективність бізнесу.
Приватбанк вважає, що для ефективного рішення загальних для банків проблем, зокрема, питань протидії шахрайству і створення ефективної системи безпеки розрахунків по пластикових картах, необхідна зміна як статусу самої організації, так і пріоритетів її роботи.
У той же час, підкреслив представник банку, припинення членства в даній організації ні в якій мері не відіб'ється на взаємовигідному співробітництві Приватбанку з міжнародною платіжною системою MasterCard Int. Також Приватбанк, як один з найбільших емітентів та екваєрів пластикових карт у Східній Європі, готовий і надалі брати участь у рішенні питань, що стосуються колективної безпеки банків і розвитку сучасних технологій на ринку пластикових карт.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1,9 мільйона карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку, що складає 59 % всієї інфраструктури ринку, включає: 534 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас