У Києві з'явилося річкове таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'явилося річкове таксі

390
В Києві по Дніпру почало курсувати перше в Україні річкове таксі. Цього року возити пасажирів будуть два човни - понтонний човен на десять місць і моторна яхта - на шість місць, пише газета "Сегодня".
Вже наступного року, як обіцяють в мерії, таких річкових таксі буде більше десятка, відзначає видання.
"Понтонний човен ми купили в США, коштує він до 30 тисяч доларів. Але витрати по закупівлі річкових таксі брали на себе іноземні інвестори, які тісно співробітничають з підприємством "Плесо". Ми ж беремо на себе зобов'язання організувати безпечний рух по воді", - розповів заступник директора "Плесо" Михайло Чобану.
Цього року так званих "баз", де швартуватиметься водне таксі, буде всього дві - на набережній Оболоні і Березняках. Туди можна буде прийти і замовити річкове таксі, або ж по телефону замовити таксі в будь-яке місце в межах акваторії Києва.
"Швартуватися річтаксі буде там, де захочуть пасажири. Але човни не ходитимуть в темний час доби, і на борт ми не пустимо п'яних пасажирів", - сказав директор КП "Плесо" Хвіча Мепарашвілі.
Вартість десяти хвилин їзди на понтонному човні - 10 гривень, півгодини - 150 гривень, а година - 300 гривень. На яхті проїхатися коштуватиме дорожче: 10 хвилин - 15 гривень, півгодини - 200 гривень, година - 400 гривень.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас