Британські вчені встановили як можна захиститись від негативного впливу фастфуду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські вчені встановили як можна захиститись від негативного впливу фастфуду

296
Науковці із Імперського коледжу Лондона встановили, що недоліки фастфуду можна усунути, додаючи до цієї їжф лікарські препарати - сатини.
Як вважають дослідники, ця група лікарських препаратів, призначена для боротьби із підвищеним вмістом холестерину в крові, знизить ризик сердечних захворювань.
"Деякі сатини, наприклад симвастатин, продаються в аптеках без рецепту. Їх можна додавати безпосередньо в чізбургери, гамбургери та інший фастфуд і цим запобігти появі захворювань серця, пов'язаних із вживанням жирної їжі".
Сатини не дуже дороги і мають низький ризик побічних ефектів - приблизно один випадок на тисячу або десять тисяч.
Також вчені нагадують, що аби запобігти сердечним захворюванням, найкраще не зловживати жирною і висококалорійною їжею, але тим, хто не може від неї відмовитися, можна допомогти. Сатини захистять любителів фастфуду принаймні від серцевого нападу.
Нагадаємо, раніше вчені довели, що харчування в ресторанах швидкого обслуговування може бути не лише шкідливим для здоров'я, але також порушувати психіку людей, роблячи їх нетерплячими із непереборним бажанням отримання миттєвих задоволень.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас