Попов призначив керівників 9-ти структурних підрозділів КМДА і повідомив, що будуть нові призначення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов призначив керівників 9-ти структурних підрозділів КМДА і повідомив, що будуть нові призначення

Казна та Політика
325
В.о. голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов в понеділок представив новоназначенных начальників дев'яти структурних підрозділів КМДА.
Як повідомляє прес-служба КМДА, начальником Головного управління транспорту і зв'язку призначений Євген Водовозов. З 2006 року він працював директором департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради.
Начальником Головного управління освіти і науки стала Віра Горюнова. Донині вона працювала першим заступником начальника ГУ освіти і науки.
Начальником Головного управління капітального будівництва Києва призначений Сергій Данилович. Попередній керівник цього управління - Віктор Черний - став першим заступником начальника Головного управління.
Головне управління економіки та інвестицій очолив Ігор Довбань. На державній службі він з 2005 року. У 2009 р. працював в Міністерстві природного довкілля на посаді начальника управління стратегічного планування та економіки природокористування, а з жовтня 2009 року донині - заступником директора Національного агентства України з іноземних інвестицій і розвитку.
Начальником Управління преси та інформації призначена Оксана Збітнева. Раніше вона працювала заступником директора зі зв'язків з громадськістю Агентства розвитку житлово-комунального господарства, а з липня 2010 року виконувала обов'язки керівника управління преси і інформації КМДА.
Головне управління з питань внутрішньої політики і зв'язків з громадськістю очолила Марина Хонда. Юрист за освітою, з 2008 року вона працювала начальником юридичного управління ТОВ "Концерн Київпідземшляхбуд". "Першим завданням для Хонди стане підготовка до святкування цього року Дня незалежності України і Дня державного прапора України", - наголошується в повідомленні.
Начальником Головного управління праці і соціального захисту населення призначена Тетяна Костюренко, яка раніше очолювала Головне управління соціального захисту населення.
Начальником Головного фінансового управління став Володимир Репік. На державній службі він з 1996 року. Впродовж 10 років працював в системі Міністерства фінансів, а з 2009 року до останнього часу - директором фінансово-адміністративного департаменту Міністерства житлово-комунального господарства України.
Попов також представив нового начальника Головного управління містобудування, архітектури і дизайну міського середовища - головного архітектора столиці Сергія Целовальника і першого заступника начальника Головного управління контролю за благоустроєм Києва Сергія Рюмшина.
Попов підкреслив, що зараз з КМДА продовжуються конкурси на заміщення вакантних посад і незабаром будуть нові призначення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас