Суд переніс засідання у справі про позбавлення частот "5 каналу" та ТВі на 26 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд переніс засідання у справі про позбавлення частот "5 каналу" та ТВі на 26 серпня

217
Київський апеляційний адміністративний суд переніс засідання у справі "про позбавлення частот" низки телеканалів, зокрема "5 каналу" і ТВі, на 26 серпня.
Як пояснив головуючий на засіданні суддя, таке рішення прийняте у зв'язку з тим, що частина осіб не була своєчасно поінформована про сьогоднішнє засідання суду, частина осіб не прибула на засідання.
Засідання судц 26 серпня призначено на 14.00.
"5 канал" в понеділок транслював в прямому ефірі засідання Київського апеляційного адміністративного суду.
Як повідомлялося, Київський апеляційний адміністративний суд розглядав в понеділок справу з апеляційних скарг "5 каналу" і ТВі за позовом ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (НТН) і ТОВ "Телерадіокомпанія "Кіно ТБ" (належать медіа-холдингу Inter Media Group) відносно позбавлення частот і анулювання ліцензій на мовлення.
На минулому тижні "5 канал" і ТВі заявили, що не отримували жодної судової повістки з визначенням дати, часу і місця розгляду справи.
Раніше повідомлялося, що Окружний адміністративний суд Києва повністю задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер". Таким чином, було оскаржено рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення від 27 січня 2010 року про надання телеканалам ТВi і "5 канал" додаткових частот для мовлення.
За підсумками конкурсу Нацради з питань телебачення і радіомовлення найбільшу кількість частот отримали телеканали TBi - 33 частоти і "5 канал" - 26 частот. U.A. Inter Media Group (Київ) виграла 20 частот.
В квітні U.A. Inter Media Group відмовився від частот, вважаючи, що конкурс відбувся із порушеннями. Результати конкурсу оскаржили НТН, Enter Film і Enter Music, які входуть до холдингу.
Нинішні частоти, на яких ведуть мовлення ТВi і "5-й канал", залишаються у них.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас