Американські біржі чекають звітів ритейлерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські біржі чекають звітів ритейлерів

Фондовий ринок
254
Американські інвестори готуються до появи нових ознак ослаблення відновлення американської економіки на цьому тижні, коли свої квартальні звіти представлять провідні ритейлери, пише Reuters.
Дані про промислове виробництво, нове житло і інфляцію також привернуть пильну увагу, оскільки акції в п'ятницю завершили гірший з шести тижнів. Агресивні продажі загнали акції на негативну річну територію.
Спеціалізовані чарти сигналізують "продавати", що вказує на подальше ослаблення. В той же час аналітики відзначають, що на ринку, можливо, відбудеться стрибок вгору.
Дотепер квартальні результати приблизно 75% компаній індексу Standard & Poor's 500 перевищили прогнози, що компенсувало дані економічних доповідей, які вказують на сповільнення відновлення.
Проте результати ритейлерів, публікація яких зазвичай завершує сезон звітів, менш оптимістичні. Судячи з прогнозів таких аналітиків як J.C. Penney Co Inc (JCP), звіти, які з'являться на цьому тижні, підтвердять побоювання з приводу погіршення ситуації в секторі.
За прогнозом J.C. Penney, опублікованим минулого тижня, прибуток ритейлерів цього року буде нижчий від чекання Уолл-стріт, оскільки споживачі вразливі перед економічною ситуацією.
Проте деякі аналітики вважають, що акції, можливо, дозріли для стрибка вгору. "Мені здається, що настрій негативний, але ринок намагається піднятися, - заявив віце-президент National Penn Investors Trust Company Тері Моріс (Terry Morris). - Засідання Федеральної резервної системи залишилося позаду, і деякі прикрі економічні дані вже опубліковані. На мій погляд, все провіщає підвищення ринку".
На тижні квартальні звіти представлять такі компанії, як Wal-Mart, Target Corp (TGT), Urban Outfitters (URBN), Abercrombie & Fitch Co (ANF), The TJX Co (TJX), Limited Brands (LTD), Gap (GPS), Sears Holdings Corp (SHLD) і Staples (SPLS), а також мережі Home Depot (HD) і Lowe's Co (LOW).
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас