У Кам'янці-Подільському парубок підкинув у банк муляж бомби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кам'янці-Подільському парубок підкинув у банк муляж бомби

Кримінал
142
В Кам'янці-Подільському Хмельницької області 19-річний парубок загрожував підірвати банк. Співробітникам міліції довелося в терміновому порядку евакуювати понад дві тисячі людей.
Чоловік вимагав, щоб йому дали 80 тисяч гривень, повідомила співробітник Відділу зв'язків з громадськістю УМВС в Хмельницькій області Юлія Гринь.
"В приміщенні банку був знайдений чорний пакет, в якому лежали конверт, картонна коробка з-під взуття, перемотана прозорою ізоляційною стрічкою, і будильник з рухомою секундною стрілкою. У листі нападник вимагав від керівника відділення 80 тисяч гривень. У разі несплати зловмисник загрожував привести в дію вибуховий пристрій”, - повідомила вона.
Для знешкодження вибухівки був застосований гідродинамічний руйнівник.
"Після детонації з'ясувалося, що підкинутий предмет був муляжем - зловмисник заховав у коробку звичайний військовий радіоприймач радянських часів, приєднавши до нього проводки від будильника китайського виробництва", - повідомила Гринь.
Міліція вже затримала підозрюваного. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі згідно з частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу "здирство", повідомила вона.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас