General Motors затримує пропозицію акцій комісії з цінних паперів і бірж до наступного тижня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors затримує пропозицію акцій комісії з цінних паперів і бірж до наступного тижня

Казна та Політика
132
Найбільша американська автомобілебудівна компанія General Motors перенесла первинне розміщення акцій на початок наступного тижня у зв'язку з необхідністю переглянути проспект цінних паперів з врахуванням ризику управління в умовах зміни керівництва компанії, передає агентство Reuters. У вересні на посту виконавчого директора GM Еда Уїтакра змінить Ден Акерсон.
Проспект цінних паперів не міститиме даних про число акцій або ціновий діапазон. У ньому будуть перелічені заходи, вжиті після оголошення про банкрутство, зокрема, інформація про етапи реструктуризації, фінансовий прогноз, дані про права володіння, оцінка факторів ризику.
На цьому тижні GM підтвердила можливість отримання кредиту в розмірі $5 млрд. від десяти найбільших американських і європейських банків, що було головною умовою для розміщення акцій.
Компанія також розраховує залучити глобальних інвесторів. Очікується, що держава перестане бути власником контрольного пакету. Гарантами розміщення акцій виступають JPMorgan і Morgan Stanley.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас