Кабмін не буде підвищувати зарплати бюджетникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін не буде підвищувати зарплати бюджетникам

Казна та Політика
489
Кабінет Міністрів України зобов'язався не підвищувати зарплати бюджетникам в державному секторі, починаючи з 2011 року і в середньостроковій перспективі.
Про це йдеться в підписаному Меморандумі між Міжнародним валютним фондом і Україною, який оприлюднено на сайті Національного банку України.
З українського боку документ підписали прем'єр-міністр Микола Азаров, голова НБУ Володимир Стельмах і міністр фінансів Федір Ярошенко.
"Ми рішуче налаштовані обмежити швидке зростання фонду оплати праці в державному секторі в 2011 році і на середньострокову перспективу. У цьому контексті ми утримуватимемося від підвищення заробітної плати в 2011 році більше рівня, якого зажадає механізм індексації на інфляцію зарплат держслужбовців", - говориться в п.11 меморандуму, в розділі "Умовні зобов'язання".
Як відомо, український уряд зобов'язався підвищити пенсійний вік і стаж для громадян, а також регулярно підвищувати тарифи на природний газ для населення (перший етап - з 1 серпня цього року, наступний - з квітня 2011 року з поступовим підвищенням кожні півроку), що вже призвело до істотного зростання цін на житлово-комунальні послуги.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас