На українському фондовому ринку продовжується корекція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На українському фондовому ринку продовжується корекція

Фондовий ринок
116
У середу, 11 серпня, на українському фондовому ринку продовжилась корекція.
За словами трейдера інтернет-брокера iTrader Олега Щьокіна, відкриття торгів проходило з гепом вниз, після чого ринок відіграв три чверті втрат, далі поновився низхідний рух, який тризвав до завершення сесії.
На закритті торгів значення індексу УБ відповідало рівню 2008,38 базисних пунктів, зниження склало 3,26%. Обсяг торгів за день збільшився до 114,7 млн.грн.
Майже всі ліквідні папери завершили торги в червоній зоні. Динаміку гірше за ринок показали акції металургійного сектора, так ALMK, AZST, ENMZ і MMKI просіли за день на 5,05%, 5,29%, 5,71% і 12,45% відповідно. Позитивний результат показали акції LTPL і ZAEN, капіталізація даних емітентів збільшилася на 1,51% і 0,07%. За обсягом торгів і за кількістю укладених операцій лідирують ENMZ і UNAF з результатом 11,2 млн.грн. і 9,4 млн.грн.
"Європейська торговельна сесія, так само, як і українська, проходила на негативній території. В першу чергу, це пов'язано з низхідною динамікою на американських і азійських ринках. Крім того, на минулому засіданні ФРС США було прийнято рішення продовжити програму підтримки економіки, а макростатистика, що виходила протягом дня, по Японії і Китаю не виправдала очікувань експертів, що чинило додатковий тиск на ринки. Дефіцит торговельного балансу США за місяць збільшився на 7,9 млрд. доларів", - зазначає Щьокін.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас