На обслуговування Януковича з нардепами Кабмін дав 100 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На обслуговування Януковича з нардепами Кабмін дав 100 мільйонів гривень

Казна та Політика
884
Кабінет міністрів виділив Державному управлінню справами 100,239 мільйона гривень, зокрема, на обслуговування президента, лікування депутатів Верховної ради і керівного складу органів державної влади. Про це йдеться в постанові №683 від 30 липня.
Зокрема, на обслуговування діяльності президента, Адміністрації президента і інших державних органів управління виділено 15,698 мільйона гривень, на інформаційно-аналітичне, організаційне і матеріально-технічне забезпечення президента - 11, 345 мільйона гривень, на створення системи інформаційно-аналітичного забезпечення Адміністрації президента - 494,4 тисячі гривень.
На санітарно-медичне обслуговування депутатів Ради і керівного складу органів державної влади виділено 14,613 мільйона гривень, на поліклінічно-амбулаторне обслуговування депутатів Ради і керівного складу органів державної влади виділено 4,5 мільйона гривень.
21,5 мільйона гривень виділені на фінансову підтримку санаторно-курортних закладів Держуправління справами.
Решта коштів розподілені по інших статтях витрат управління.
Всього цією постановою уряд забрав у Міністерства фінансів із загального фонду державного бюджету на 2010 рік з бюджетної програми "Державні капітальні витрати" і перерозподілив між міністерствами і відомствами 1,593 мільярда гривень.
Нагадаємо, що в травні Кабмін виділив Держуправлінню справами із стабілізаційного фонду 75 мільйонів гривень на підтримку його матеріально-технічної бази за рахунок коштів, передбачених на завершення будівництва Національного культурно-мистецького і музейного комплексу "Художній арсенал" (Київ).
Нагадаємо також, що бюджет Міністерства охорони здоров'я України і бюджет державних програм, які на сьогоднішній день фінансуються через Міністерство, і забезпечують лікування громадян, придбання медикаментів, техніка тощо збільшені приблизно на 600 мільйонів гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас