Московські банки гублять клієнтів у диму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Московські банки гублять клієнтів у диму

Казна та Політика
507
Аномальна спека і смог від лісових і торф'яних пожеж у Москві скоротили число бажаючих скористатися банківськими послугами, але більшість відділень кредитних організацій працюють в звичайному режимі, запасшись водою і захисними масками для співробітників.
Працівникам бек-офісів декількох банків пощастило більше - їм дозволили працювати з “укриттів“ або зменшити тривалість трудового дня. Проте на прибутковість бізнесу дим не вплине, запевняють банкіри.
“Ми відчули певне зниження клієнтського потоку (у останні дні). Люди стали менше переміщатися по Москві. Зниження пов'язане з рутинними транзакціями, а не з тими, які приносять основний дохід“, - сказав Рейтер заступник голови ВТБ 24 В'ячеслав Воробйов.
Співробітник прес-служби ВТБ 24 повідомив, що у вихідні дні тривалість роботи московських відділень була скорочена на одну годину, а робочий день співробітників головного офісу залежить від навантаження.
В п'ятницю всім роздали одноразові маски і дали рекомендації щодо захисту від смогу, - сказав він.
До раціону співробітників ВТБ Капіталу увійшли морс і лимонад.
Ми контролюємо роботу системи кондиціонування, в офісі є лікар, і на цьому тижні додатково до води ми пропонуємо співробітникам морс і лимонад, - сказала Рейтер керуючий директор ВТБ Капітал Ольга Подойніцина.
За її словами, залежно від завантаження деякі співробітники отримали можливість узяти позапланову відпустку, а деяким дозволено працювати у віддаленому режимі, якщо специфіка роботи не вимагає перебування в офісі.
Відсутні близько 70 відсотків співробітників аналітичного відділу. дозволено працювати віддалено з притулку або бункера, але робочий процес від цього не повинен постраждати, - сказав Рейтер один із співробітників ВТБ Капіталу.
Ситуація вирішується індивідуально. По фронт-офісу можливі зміни графіка роботи залежно від навантаження співробітників, - сказав співробітник прес-служби найбільшого держбанку РФ - Сбербанку.
В роботі офісів банку Російський стандарт глобальних змін не сталося.
В п'ятницю відпускали співробітників, які не працюють з клієнтами, офіси банку працюють в штатному режимі, - сказав співробітник прес-служби Промсвязьбанку.
За словами директора департаменту роздрібної мережі Промсвязьбанку Єгора Шкеріна, “відвідуваність офісів дійсно знизилася в порівнянні з минулими періодами, але знаходиться в прийнятних рамках“, і на прибутковості офісів це не позначиться.
Керівникам департаментів і співробітникам Хоум кредит енд фінанс банку прийшло розпорядження “стежити за станом здоров'я співробітників і в разі потреби викликати лікаря“.
Якщо співробітнику погано, його не триматимуть на роботі і відпустять додому… керівникам дозволено планувати робочий день співробітників залежно від навантаження і при необхідності скорочувати робочий день, - сказав співробітник прес-служби ХКФ-банку.
Директор з управліннюя персоналом Номос-банку Тетяна Назарова передала через прес-службу, що керівники структурних підрозділів банку отримали можливість скорочувати тривалість робочого дня співробітників.
Підвищена увага приділяється забезпеченню комфортних робочих умов - кондиціонуванню приміщень і очищенню повітря в них, наявності питної води.., - сказала вона.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас