Росія та Італія планують спільне виробництво бронемашин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія та Італія планують спільне виробництво бронемашин

Казна та Політика
240
Російська державна корпорація "Ростехнологии" розглядає можливість створення спільного підприємства з виробництва бронемашин з італійською компанією Iveco Defence Vehicles. "Переговори, котрі зараз тривають, передбачають створення на території Росії потужностей для виробництва бронемашин Iveco M65", - заявило джерело в оборонно-промисловому комплексі. Співрозмовник агентства не виключає, що бронемашини випускатимуть на заводі КАМАЗ в Набережних Челнах.
За даними видання "Коммерсант'", найближчими роками міністерство оборони РФ планує витратити близько 30 мільярдів рублів (близько 765 мільйонів євро) на закупівлю бронемашин Iveco російської збірки. "Цей проект санкціонований нагорі", - заявило газеті джерело, близьке до міноборони. Не виключено, що вироблені в Росії італійські бронемашини куплять й інші російські силові структури.
Як зазначає інформаційне агентство dpa, створення спільного підприємства з Iveco стало б серйозним ударом по оборонному підприємству Олега Деріпаски "Російські машини", виробникові бронемашин "Тигр".
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас